Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن بابایی با اشاره به بروز زمین لرزه های مختلف از ۲۵ خرداد تا چهارم تیر در حوالی این جزیره اظهار داشت: پلیس فتا پس از وقوع اولین زمین لرزه و به محض مشاهده برخی شایعات صدور هشدارهای خود را برای حفظ امنیت و آرامش جامعه صادر کرد.

وی اضافه کرد: در اولین مرحله برخوردهای خود را به صورت گوشزدهای تلفنی نسبت به بازنشر برخی شایعات انجام داد و در این خصوص به حدود ۱۰ نفر از افراد به ویژه فعالان فضای مجازی با هماهنگی دستگاه قضایی تذکراتی را ارایه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابایی گفت: اما پس از چند روز برخی شایعات به صورت منسجم و برنامه ریزی شده ای در فضای مجازی مطرح شد که موجلب بروز برخی ناامنی های روانی و تشویش اذهان عمومی در جامعه می شود.

وی اضافه کرد: به همین منظور در راستای ارتقای سطح آرامش روانی جامعه شناسایی اولین منبع منتشر کننده این شایعات در پلیس فتای جزیره به صورت جدی شروع شد و در این ارتباط پنج نفر شناسایی و جهت ارایه توضیحات به این پلیس احضار شدند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی ویژه جزیره کیش با بیان اینکه این افراد بین ۱۹ تا ۲۶ سال سن داشتند افزود: طبق اظهار آنان عمده دلیل طرح شایعات از سوی این افراد جلب مخاطب و دنبال کننده در فضای مجازی بوده که این پلیس به علت عدم سابقه قبلی آنان، با اخذ تعهد پرونده را به مراجع قضایی ارسال کرده است.

وی افزود: هرچند همکاری ادمین کانال ها و گروها در شبکه های مختلف فضای مجازی جزیره کیش با پلیس فتا در خصوص مقابله با شایعه پراکنی قابل تقدیر است اما به نظر می رسد در صورت تقویت اطلاع رسانی و تسریع آن در مواقع بحرانی از سوی منابع خبری با همکاری رسانه ها می تواند گام مهمی در کاهش بروز شایعات باشد.

کد خبر 5526306

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا زلزله هرمزگان جزیره کیش بوشهر خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه شیراز مواد مخدر ویروس کرونا ایلام سنندج آمار کرونا اردبیل مشهد خراسان رضوی کرمانشاه همدان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۷۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خشم پوچتینو: شایعه اخراجم احمقانه است!
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود