Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت سازمان منطقه آزاد کیش، نخستین محموله کمک‌های مردمی شامل ۵۰ دستگاه کولرگازی دیواری و پنجره ای، ۲ دستگاه کولرگازی ایستاده، چهار عدد مخزن 8 هزار لیتری آب، آب معدنی، اقلام خوراکی و البسه و 3 دستگاه کانکس ۲ اتاقی به منطقه زلزله‌زده روستای سایه خوش ارسال شد.

به گزارش ایران آنلاین، این اقلام با هزینه ۱۰ میلیارد ریال به همت سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از خیرین جزیره، نیروهای بسیج، جوامع بازاریان و تجار، هتلداران، سرمایه گذاران و شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش تهیه و به مناطق زلزله زده استان هرمزگان ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با حضور در پایگاه مقاومت بسیج سپاه کیش ( محل جمع‌آوری و تهیه کمک های مردمی به زلزله زدگان روستای سایه خوش، ضمن قدردانی از تلاش و مساعدت حجت‌الاسلام و المسلمین حسن‌زاده امام جمعه کیش، همراهی وی که پیشگام در مشارکت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هستند را فرصتی برای ارائه خدمات بهتر و مدیریت در شرایط بحران دانست.

کشاورز در ادامه سخنان خود از همکاری و کمک صنوف، جوامع فعال و بخش خصوصی در جزیره کیش، تشکر کرد و اظهار داشت: این اقدامات ارزشمند در تمام دنیا قابل مشاهده هست ولی انسجام و وفاق میان مسلمانان دارای ویژگی های خاصی است که این امر مهم سبب رشد فردی و جامعه می شود.

وی با تاکید بر این موضوع که از آغاز وقوع زمین لرزه ها شاهد انسجام خاصی میان تمام نهادها، گروه ها و مردم کیش هستیم، افزود: انسجام و همدلی میان اقشار مختلف جامعه بیانگر این مهم است که بنی آدم اعضای یکدیگرند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با تداوم کمک‌ های مردمی به مناطق زلزله زده استان هرمزگان، گفت: میزان کمک ها از نظر مادی مهم نیست بلکه همکاری و همراهی آحاد جامعه التیام‌دهنده دل‌های حادثه‌دیدگان ناشی از وقوع زلزله در روستای سایه خوش است.

کشاورز در ادامه تصریح کرد: هر کس وظیفه ای بر عهده دارد اما در مواقعی باید از قالب شخصیت سازمانی و نهادی خارج شده و به مردم کمک کرد.

رئیس هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه باید بر یک مدار منطق به افرادی که دچار بحران هستند، کمک کرد، افزود: با تفکر بسیجی و با محوریت امام جمعه کیش می‌توان اقداماتی در راستای رفع برخی از مشکلات در کیش انجام داد.

مهدی کشاورز افزود: از این فرصت ها باید در جهت تدبر و تفکر استفاده کرده و برای حل مسائل و مشکلات اجتماعی تنها نباید یک بحران بیرونی و یا فضای مجازی را در نظر گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد حسن زاده امام جمعه کیش نیز با تأکید بر این موضوع که فرهنگ ایثار، از خودگذشتگی و مواسات در جامعه ایران اسلامی نهادینه شده است، افزود: مسئولان، سرمایه‌گذاران و مردم کیش دارای این فرهنگ غنی هستند و می‌توان به نمونه‌ای از حضور تمام این اقشار در زمان شیوع بیماری کرونا اشاره داشت.

وی به وقوع زمین لرزه های اخیر اشاره کرد و گفت: هرچند مردم کیش دچار ترس ناشی از وقوع زلزله بودند اما در زمان کوتاهی برای کمک به مردم زلزله زده هرمزگان اقدام و مبالغ قابل توجهی برای این افراد جمع‌آوری شده است.

امام جمعه کیش با بیان اینکه جزیره کیش یکی از معدود شهرهایی است که مردم، مسئولان و بسیجیان آن در همه صحنه ها حضور دارند، ابراز امیدواری کرد که فرهنگ نوع‌دوستی در این جزیره الگویی برای دیگر مناطق باشد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد کیش امام جمعه کیش زلزله زده کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی و با حضور مدیران ۵۰ گروه‌ جهادی و مردمی برگزار شد. حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته او، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

کد خبر 6094090 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد
  •  مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم حل شد
  • حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • روایت رئیس کل دادگستری هرمزگان از فرآیند حل مشکل ۵۱ ساله مردم قشم
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضاییه
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان
  • دیدار مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه با مردم هرمزگان
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم